FRAMME


Nu är vi äntligen framme efter tio timmars bilresa! Men vi har faktiskt haft kul, jag är ju här med Agnes och Liisa <3

Nu ska vi laga värsta smarriga middagen, grekisksallad, kotletter, klyftpotatis och tsatsiki! MUMS!



VI DRAR TILL FJÄLLEN, FEST HELA KVÄLLEN


Väskan är packad och snart drar jag iväg upp till Funesdalen (?) med Liisa, Agnes och Agnes familj. Kommer bli grymt mys och definitivt det bästa sportlovet jag har haft!

Uppdaderingen kommer väl inte bli lika tät som vanligt, men jag ska försöka låna Agnes dator så att jag kan göra minst ett inlägg per dag.

 


Här är min välpackade väska. Och ja, det är en spikmatta jag har i bakrunden.

 


Kolla in det här. Vi kan väl säga att det är en höjning grymt stor höjning. Det boror såklart på min medverkan i Febbs tävling, men jag hoppas att några av er som tittade in  igår kommer fortsätta med det. Det skulle göra mig jätteglad! <3

Puss och kram! 


JAG HAR EN ROLIG KVÄLL




Nu sitter jag med min fabulösa middag och kollar på TV. Imorgon åker jag iväg tidigt på morgonen, så jag ska se till att lägga mig tidigt. Min fredagskväll är helt fantastiskt, ensam, nudlar och Hitta Nemo. Vad mer kan man önska sig? ;)


DAGENS OUTFIT




Randig oversizetröja - Ginatricot
Korshalsband - Konfirmationspresent, Guldfynd?


JAG HAR UPPTÄCKT ATT JAG BARA LÄGGER UT SOMMARKLÄDER



Jättefina midjeshorts frin Ginatricot, 249 kr


VÄLKOMMNA TILL GODISLAND!


Nu har jag och Liisa köpt mat inför resan till fjällen vi ska på imorgon. Eller mat och mat... Ett kilo godis, fyra panpizzor, två drickyoghurtar, två flaskor Ramlösa, rakhyvlar och två äpplen. Och av det måste jag säga att äpplerna är nyttigast. Pinsamt... MEN GOTT, vafan.

Jag har grymt stora problem med att packa! Vad ska man ha med sig på en skidsemester? Snälla, om ni har tips, berätta! :)


Bild på oss från början av sjuan. Vi ser väldigt pluttiga ut


RÖSTA PÅ MIG!


Ha! Jag är jätteglad just nu! Jag var med i Febbs tävling om veckans blogg och blev utnämnd till en av sex finalister! Så himla kul! :D

Rösta på mig här! Tack!

Puss, puss, puss!



Ungefär såhär glad är jag nu. Hemsk bild, men whatever! :D


GINATRICOT, 149 KR



Väldigt söt top i kortare model från Ginatricot. Skulle vara jättefin till shorts och ett svart långt halsband. Funkar också till någon sorts leggings, kanske glansiga eller i sammet.
Den här ska nog införskaffas till sommaren!
Billigt var den också, 149 kr.


URSÄKTA STAVFEL, MEN JAG SER FORFARANDE INTE


Asså jag är riktigt irriterad. Förra veckan var jag hos en optiker som sa att joda, jag behöver glasögon. Idag kom jag tillbaka för att droppa ner någon vätska i ögonen som skulle få muskln att slappna av och göra så att man kunde se exakt hur dålig syn jag har. Så jag kommer dit, droppar vätska i ögonen och efter en halvtimme ser jag ingenting innom en halvmeters avstånf. Verkligen, det är bara massa suddigt blurr. Kunde inte läsa sms eller någonting. För en timme sedan försökte jag gå in på datorn, men det var tvärt omöjligt, för jag kudne inte se.

I alla fall, när jag undersökt så sa dom helt plötsligt att nejdå, du behöver inte alls glasögon! Helt ondöigt. Så då har de liskom tvingat dit mig, gjort så att jag inte kan seoch sedan var det ingen emning. Sjukt irriterande, jag kommer inte kunna läsa på hela kvällen. Jag ser knappt vad jag gör på datorn nu heller, men det skiter jag i. Skärmen är uppförstorad till 200%...


 
Dessutom blev mina pupiller gigantiska, så jag är extra ljuskäönslig. Jag ser välidgt hög ut.



PÄLSVARNING




Hmm... Speciell.
Jag skulle nog tycka att den såg lite cool ut om någon bar den, men jag skulle inte köpa den själv. Lite tantvarning är det på denhär, men ändå kul idé. Men diss för min del.
Topshop, 700 kr


DENNA SKA BLI MIN I SOMMAR



Den här är så grymt fin! Tänk er bruna sommarben och höga klackar eller ljusa ballerinaskor.
 Jag gillar.
H&M, 299 kr


I TAKET???


Asså bussar. Jag tycker inte att det är riktigt rättvist! Bara för att vi bor väldigt outsider är det väl inte schysst att alltid ge oss de fula bussarna? De där med smutsrosa gardiner, huvudvärksframkalldande mönster, smutsiga hörn och ve och fasa:

Heltäckningsmattor i taket 

Vafan är grejen?? Varför dessa heltäckningsmattor i taket?? SÅ fult, onödigt, konstigt, irriterande. Onödigt med pengar. Skicka dem till Haiti, istället för att lägga dem på heltäckningsmattor i busstak.
Om någon råkar veta vadfan mattorna gör där, ring mig.

Gud så irriterande.


ENGELSKALEKTION







Oversizetröja - BikBok
Midjekort jacka - Ginatricot
Döskallering - Cocoo




SOMMRIG OCH FUNKAR MED ALLT




Monki, 200 kr


KLÄDER



Eftersom att jag tycker att det är så himlans kul att kolla på kläder tänkte jag införa Dagens klädesplagg. Då lägger jag upp ett plagg och länkar till affär och pris. Hoppas att det blir kul, vilket jag defenitivt kommer ha! :D


Mumsfillibabba


Idag har jag och Liisa bakat cupcakes! Haha, det var jätteroligt, men gud vad kladdigt det blev! Hade ingen aning om att allt var så himlans kletigt. Men goda blev de!




VAR NÖJD MED ALLT SOM LIVET GER


Okej, mobba mig om ni vill, men alla dessa Disneylåtar! Där kan man snacka om nostalgi i stor dos. Jag blir så glad av att lyssna på alla dessa, särskillt när man kan sjunga med i texten. Här får ni alla mina nostalgivänner.

Mysiga Disneylåtar
 




JAG VILL HA SOMMAR






PROGRAM PONTUS - OM PSYKFALL

 



Idag har varit en helt vanlig, tröttsam, tråkig skoldag. Efter allt det där tittade Pontus och Hugo förbi och kollade på mycket gamla bilder på oss i femman och sexan som bjöd på en massa skratt. Helt fantastiskt att man kunde se så knäpp ut när man var liten. Om ni kommer fram till att jag får lägga upp bilderna på Facebook, säg till!



YESSS

No-prov


Minus minst 30! Eller 40 kanske?


Det är så grymt jävla kallt ute! Jag och Liisa höll på riktigt på att dö. Bajsigt värre.

När vi kom till Orminge efter cirkusen var vi så jäklarns hungriga eftersom att vi inte ätit någon lunch. Liisa hittade sex kronor i sin ficka, så då tänkte vi på vad man kan köpa för sex kronor. Gissa vad det bev.







Litchiplommon... Jag menar, det är liksom inte ens särskillt gott.


Hej

Hellu! Nu ska jag alldeles strax dra iväg till cirkusen och efter det blir det ännu en tråkig hemma dag med en massa tvättvikning att ta itu med. jag håller med, det låter skitkul.


Observera hårsnodden som sitter ända upp på armbågen, jag måste fått blodstopp...


BARA SÅ ATT NI VET


Asså jag har en blåsa på tungan. Det gör skitont.

Då vet ni.


KLOCKRENA GRUPPER PÅ FACEBOOK


Alla vi som tror att tekniska saker fungerar bättre om man slår på dem





Gå med här om du vill att polisen ska skrika PIKACHUU innan dom elchockar dig!





Alla vi som hittar bättre i skogen än i stan



Asså den där sista stämmer faktiskt....



JOURNÉES D'ÉTÉ


Vet ni en sak? Nu är det bara en vecka kvar till sportlovet. Sen är det bara fyra veckor till påsklovet och sen är det bara åtta veckor till sommarlov! Fatta skönt! Och de där åtta veckorna är typ fulla med pingst och Kristihimelfärd och sånt.

Längtar...



I'M JUST LIKE YOU


Jag har just kollat igenom gammla bilder från i sommras. Och mitt bland alla semesterbilderna hittade jag den här:



Jag menar... Det är ju fullt normalt att bygga stentorn mitt i pannan. Det gör jag alltid när jag har tråkigt.

Va? Ni brukar alltså inte göra det? Aldrig testat?

Men då har ni ju missat något! Det är helt fantastiskt roligt ju! Och så har man underhållning för en hel timme. Och gratis är det också. Värsta toppnöjet.

Nej, men ärligt, jag visste inte ens att den här bilden fanns. Vad håller jag på med egentligen? Oj, vad min mamma måste ha skratttat när hon tog denhär bilden.

Hahaha, där ligger min konstiga dotter, hohoho, henne tar vi en bild på, hihihi, nu lägger hon stenar på pannan, det måste vi föreviga och visa för framtida pojkvänner! Klick, klick.  


FAST DU HAR EN KJOL SOM SITTER SNETT OCH LÄSER DIKTER PÅ FEL SÄTT SÅ KAN JAG LOVA, ALLT ÄR ANNORLUNDA I ETT ANNAT LAND


Asså jag är så konstig. Det är Liisa också i och för sig. Idag var vi på friluftsdag med hela E-laget. Jag, Liisa Bea och Amanda valde att vandra, som de förvirrade själar vi är. Fem kilometer. Jag förstår inte varför, för vandra är inte kul. Vandra kan man göra var som helst, det behöver man inte åka enda till tjotahejti för. Man kan göra det i vardagsrummet till och med. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Skitkul.

I alla fall.

Jag och Liisa blev lite tröta efter sisådär tre kilometer. I världens uppförsbacke såklart. Och vad gör man när man är trött? Lägger sig ner såklart (mitt i en brant backe) (Vi hade grymt mycket kläder, så kallt var det inte i alla fall...)! När vi legat såpass länge att alla redan var tjugo meter framför oss insåg lilla Liisa att det är ju så mycket lättare att krypa uppför backar än att gå! Men Gus så bra tänkte vi, och så började vi krypa. (Jag behöver väl inte tillägga att vi är femton år? Och att vi kröp?). När resten av gruppen insåg att vi fattades vände de sig om. Vilket vi inte märkte, så glatt kröp vi vidare. Helt plötsligt tittar vi upp, och alla står och stirrar mycket oartigt och väldigt skeptiskt på oss. Vi tyckte att det var väldigt skojigt att vi såg så dumma ut. Så då fick vi lägga oss ner igen för att skratta lite. Men ingen brydde sig om oss, vi fick gå sisådär femtio meter bakom alla.

Och no way att vi tänkte springa ikapp.

Dum idé...



BARBIEGIRL

Okej, dagens dåligaste skämt kom från Eivind. Måste bara lägga upp dem här:

Vad kallas en blondin med två hjärnceller?

Gravid.

Den var faktiskt kul...

Vad får man om man stoppar en blondins hjärna i en plastpåse?

En airbag.

Heh... Den med...


Liksom bara för att jag skrattade... Men jag har förstås dålig humor.




ÅKA PENDELTÅG

Idag såg jag en kille på bussen. Han hade helt otroliga ögonfransar. Kolsvarta, täta, jättelånga och EXTREMT böjda. Seriöst, det var nästan så att de böjde sig innåt, i en... vad heter det? Inte spiral, utan? ... Amen, ni fattar.

Det jag ville komma fram till var:

Skitmånga killar har sådär fina ögonfransar. Och de utnyttjad de inte ens! Jag kan ta dem! Jag menar, Ögonfranskillen skulle aldrig behöva ha mascara om han var tjej.

Eller så har han det?

Jag kanske bara blir väldigt lurad som tror att han har världens underverk till ögonfransar och så har han egentligen jobbat på dem hela morgonen på att få dem sådär himla fina.

Så är det säkert.

Vi säger så, så slipper jag bli så himla avundsjuk.


Förtvivlan bet sig fast i de trasiga kläder som hängde löst på de utmärglade kropparna


Just nu sitter jag på svenskalektionen och har så himla kul!

Not.

Har precis skrivit färdigt en text á la Realismen. Skitsvårt, eftersom att man fick ha högst 330 ord. Vilket min precis blev, tur har man ibland.






Japp, här sitter jag och tråkar!

Idag har jag på mig:

Leopardleggins - Vila

Stickad tröja - Filippa K.

Halsbandsklocka - Cocoo


I'll teach the birds to sing all those happy words

Jag vill verkligen ha sommar! Därför har jag redan börjat titta efter sommakläder. Självklart har jag hittat dömycket som jag vill ha. Men var är pengarna?? Hohoo?

I plånboken? Nähä.
På kortet? Nähänä.
Spenderade på de där skorna och på det jättedyra caféet? Jahaaa.

De här sakerna ska i alla fall vara mina när sommaren börjar, kosta vad det kosta vill!



H&M                                          H&M


Gina Tricot                            H&M


H&M                                           H&M

Allt det här blir tillsammans 1296 svenska riksdaler. Höh... Jaja, om två en dryg månad har jag råd att köpa allt!


Varför finns det inga kvoter för idioter?

Jag vete fan vad som har hänt med mig! Idag gick jag, Liisa och Bea självmant bort mot Friskis&Svettis för att, hör och häpna, träna.

Glad, taggad och försenad gick jag in i spinningsalen.

Slutkörd, svettig men jäkla nöjd gick jag ut efter en timme.

Mina ben kändes som spagetti när jag gick uppför trappan nyss, jag kan bara gissa hur de kommer kännas imorgon. Eventuellt kommer jag inte till skolan utan rullstol.




Right here, right now

Okej, jag tycker att det är orättvist. Varför är det bara andra som får kärlek?? Så jäkla orättvist. Nu bara regnar kärlek över precis alla andra utom mig. Jag känner mig grymt utanför. Jag vill också ha en pojkvän! Typ nu. Det var typ två år sedan jag var tillsammans med någon, way to long time. Nu är det minsann dags tycker jag. Så komsi komsi kärlek. Kom och ta mig med storm, jag väntar.


Mysipys


Gårdagen var jättemysig! Först var jag, Bea, Amanda, Liisa, Agnes, Hugo, Pontus och Felix hemma hos Pontus och tittade på Big Momma. Grym film, verkligen. Såg vi ens klart på den? Jag minns inte...
    Klockan tolv insåg vi att nä, här kan vi inte sova, så då bar det av hem till Hugo där hans mysiga mamma bjöd på kladdkaka och te. Asså jag måste säga att jag älskar att vara hos Hugo, man får alltid massa kakor, gott te och en massa tända ljus. Får jag flytta in?

I alla fall, vi trängde ihop oss på Hugos lilla rum och började titta på Mirrors, som tydligen ska vara skiiiitläskig. Och det var den också, så vi stängde av... Töntar.

Idag är det Alla Hjärtans Dag!
Dagen till ära ska nog tillbringas med samma människor som igår, tror vi ska se på Valentines Day. Känns sådär lagom kul att vara singel på Alla Hjärtans Dag igen... Aja, vännerna funkar också bra.

Nu ska jag på cirkus, men vi hörs!



Konfaläger på Åland från i sommras. Puss på er hörni.

Feel the difference. Drive the change. Das Aouto.

Idag har jag varit och kollat på bilar. Det var verkligen roligt!

He.

Jag gick in i affären, satte mig i en av bilarna och smsade. Eller så gick jag runt och drack varm choklad och tjatade om soltak.

Nu ska jag iväg mot Bea, möter upp med Hugo, Pontus och Amanda också. Om ni andra ser de här, hör av er. Ni svara inte på sms!








Spotify is my best friend


Wow... Den här musiken är ju så att man gråter. Jag menar, kolla Markoolio: "Hej Lisa, vad du är fin idag och gud vad du dansar bra! Du sa, tack ska du ha, men vet du vad? Du är ful och äcklig, så du kan dra!"
Klassiker...

Här kommer listan på kvällens musik!
 
Markoolio

Sommar och Sol
Ingen sommar utan raggae
Jag orkar inte mer
Mera mål
Vi drar till Fjällen
Vilse i skogen
Åka pendeltåg
Kramp

Lilla Melodifestivalen

Superduper kille
Coola Brudar
Vill du bli min tjej?
Håkan Kråkan

Andra Schhhlagerdängor

Vi kan Gunga
Världen utanför
Jag vill vara din Margareta
Öppna din dörr



Jag är ett Busfrö!


Ooh, vilken trevlig dag jag har haft idag! Vara-snäll-dagar borde vara officiella. Vi har fått trevliga komplimanger, bakat äckligt mycket tårta och tittat på Slumdog Millionare. Ibland är min klass riktigt mysig! Däremot kan jag inte riktigt säga att promenixen vi tog på morgonen vår så kul... Vada i djup snö lver en massa kolonilotter är inte kul när snön läcker in i skorna. Jag fick gå barfota resten av dagen, mina vita strumpor är helt svarta av allt smuts från skolgolvet...

Efter skolan drog jag, Bea och Amanda hem till mig och pumpade helt underbar gammla barndommslåtar i hela mittt hus. (Mina förräldrar fick gömma sig i köket). Jag publicerar en lista på De Musik, som man bara måste lyssna på om man är någon.



Jag idag

  • Kjol - Gammalt linne från BikBok
  • Tröja - Gina Tricot
  • Skärp - H&M Divided


Rosa Pantern


Nu drar jag iväg mot skolan! Ses på andra sidan!




Haha, den här suuuuperfina tröjan har jag på mig idag. 80-tal, here we come!


Ha!



Jag har just kommit på en sak. Det är alltid jag och Amanda som åker på att göra saker för klassen.
 
Vem går och handlar korv? Jag och Amanda (och Liisa och Bea också, men ändå)

Vem gör en fucking läxundersökning? Jag och Amanda.

Vem förväntas helt plötsligt gå och handla tårtgrejer? Jag och Amanda.

Ska vi känna oss utnyttjade eller utvalda? Jag gissar på utnyttjade. Men, det här för något gott med sig. Eftersom att det är vi som går och handlar allt får vi också, och hör och häpna, bestämma vad som ska handlas. Så därför, kära vänner som går i min klass....

MOHAHAHAHAHAAAAA!

Förvänta er tårtingredienser à la Alanda! (Det är liksom Alice och Amanda ihop satt. Låter som Arlanda. Stentufft.)





'
Jag idag.

Lackleggings - Gina Tricot
Tröja - Monki
Nitarmband - Present från Liisa
Hatt - H&M Divided

Bad luck


Vet ni en sak?


Jag tror att jag har drabbats av en förbannelse.

För jag har liksom otur hela tiden. Asså inte bara att jag ramlar och är klantig och så, för så har jag varit sen födseln. Men ni vet, otur. Eller ren kasshet, men vi kan väl kalla det otur..

Men i alla fall, lyssna på den här dagen jag hade för några veckor sedan:

1)
Jag, Liisa och Bea spelade Monopol. Vi räknade pengarna i slutet och den som hade mest van. Det gick väldigt snabbt för mig att räkna. Jag hade 3 Monopolpengar. Liisa hade 70.

2)
När jag kom hem skulle jag ta nån konstig väg som jag inte vanligtvis brukar ta. Såklart skulle lilla naiva jag gå ner för den hala stentrappan. På sista trappsteget ramlade jag (såklart) rakt i snön. Jag blev blöt, och min hand bokstavligen bröts/frös till is/gjorde ont. Och ingen ville öppna min dörr (hade glömt nyckeln of course), så jag fick vänta länge ute med min kalla hand. Och det var jättekallt ute måste jag tillägga. Minst femtio minus.

3)
Jag gick in i en vägg. På riktigt, med huvudet före och så, rakt in i en vägg. Jag brukar vanligtvis glömma halva mig och gå in i dörrpostar, men nu tjongade jag bokstavligen in pannan i väggen. Ja, jag såg otroligt dum ut. Men i själva verket var det rätt läskigt, jag trodde att huvudet sprack eller nått. (Jag fick en bula) (den  gjorde ont) (och var ful).

4)
Jag tyckte att jag var smart om jag stoppade mitt buliga huvud i snön. Man slipper fixa is liksom. Don't try that home. Det gör skitont. Fattar inte varför, men det var så iskallt att huvudet bara gjorde ännu ondare och blev ännu rödare. Askorkat, trodde att det skulle spricka ännu mer. Dumhuvud. Haha.

5)
Hela dagen gick jag runt och mesade, av rädsla för att bryta ännu fler armar och huvuden. Det var mycket tråkigt må jag säga.

Det här är bara en av alla mina otursdagar. Om någon lagt en förbannelse över mig, ta tillbaka den tack! Jag klarar alldeles utmärkt att ramla och sabba massa saker själv, så tack, men nej tack. I'm fine.


Bonjour

Hej!
Jag måste säga att det var ett tag sedan jag bloggade! Bloggpaus får vi väll kalla det. Men nu är jag på banan igen skulle jag tro, så Bea och Kristin, ge inte upp hoppet om mig!
Puss!

RSS 2.0