Run Bella, Run. Stay, Bella, stay.



Alla som har läst Twilight, här kommet ett hett tips och ett måste: Midnight Sun. Helt underbar. 
    
     Det är Edwards version av första boken, så man får se allt ur ett annat perspektiv. Stephanie Meyer började ju skriva på den här boken och planerade att ge ut den och få den publicerad. Men tyvärr läkte den ut på internet när ungefär halva var skriven, och nu vill hon inte att sluföra boken. Men den finns att läsa på hennes hemsida, där man kan spara ner den. Den finns bara på engelska och som sagt är det bara halva, men helt underbart bra. Jag ska inte säga så mycket om boken, men man förstår verkligen allt mycket bättre och hela storyn får nytt perspektiv. LÄS DEN.

Så. Det var bara det jag ville! Godnatt! 


Here I Come Greger


Hej :D

Idag har jag, Nelly och Maja varit inne i Forum och kollat på mellandagsrean. Det blev ett par kortare leggings, en fin brun bh och ett par skitsnygga örhängen, allt för halva priset. Jag älskar rea.

Imorgon ska vi ses igen och jag tror vi får påfyllning av Liisa också. Ska bli kul att träffa henne igen!

Ikväll har jag varit och kollat på Circus Cirkör, så jäklarns bra det va! Helt otroligt, vill lära mig nu! Skulle lugnt vilja vara sådär vig och stark och cool. Hm... Får väl jobba på det.

Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Andra Avenyn som jag missade... Räkna med en uppdatering!

Pusssssss!

Uppdatering: Andra Avenyn börjar inte förän 20:e. Skit. ;)



Give me, give me, give me!





Ååååh! Jag vill ha! Om jag haft obegränsat av pengar skulle alla vara mina! Jag blir galen på att de ska vara så dyra! Komsi komsi små smycken! Kom till mig! Vill ha.

(Tänkte precis att jag kan önska mig det i julklapp. Men icke. Det är det värsta med att julen är över! Månader kvar tills jag kan önska mig nått igen...!)

Mina dyrgripar hittar ni här.



I'm back!

Hallå där! Nu har det varit ett tag sedan jag bloggade, men jag har ärligt talat inte haft någon lust. Jag tycker inte att det är särskillt kul att läsa bloggar där det står "hej, jag har tråkigt, nu ska jag kolla på tv!". Så då bloggar jag hellre när jag har något att säga eller åtminstone har lust till att skriva. :)

Så.. Nu är väl en uppdatering väl till pass! Och en lite sen God jul hälsning kanske. Jag har i alla fall haft en jättebra julafton och fått jättefina julklappar. Jag har fått snygga kläder, smycken, massa presentkort och pengar. Nu är jag snäppet rikare och tro det eller ej så ska jag ut och shoppa på mellandagsrean snart skulle jag tro!

Nä, nu ska jag ta mig en julgodis och kolla på repris av Andra avenyn! See ya later!

UPPDATERING: Sigrid har lämnat Greger! Aow maj gadd. Jäklar, det var verkligen på tiden, right girls? (Mer ingående beskrivning av programmet hittas här. Om någon vill ha en halvtimmes lång skildring av dramat, ring mig!)

Vissa kan bara inte acceptera när de får ett nej

Halli hallå.

Idag har jag och Liisa åkt skridskor! Eller jaa.. Liisa har åkt och jag har stapplat efter. Jag är vgerkligen kass på skridskor, jag skojar inte. Det enda jag kan göra är köttbullen, och jag gör den inte ens ordentligt. 
    
I alla fall. Mitt i all vår klumpighet kom det tre killar. De sprang runt och gjorde mycket skrämmande hönsljud, det lät ungefär som en magsjuk höna med fem kilo slem i halsen som försöker sjunga en folkvisa. Inte fint gott folk. I alla fall försökte dessa konstiga varelser sig på ett närmelseförsök. Det gick till ungefär såhär (just då satt jag mitt på isbanan och försökte lirka av mig skridskon eftersom att jag hade fått en blåsa stor som en femkrona):

De sjuka hönorna: Hej hej.
Jag och Liisa: Hej hej. (Hjälp, de kan prata!)
De sjuka hönorna: Hur e läget?
Jag och Liisa: Bra...
De sjuka hönorna: Joinar ni till Donken eller?
Jag och Liisa: Nej tack.
De sjuka hönorna: Ere säkert?
Jag och Liisa: Jaa.
De sjuka hönorna: Behöver ni hjälp?
Jag och Liisa: Nej tack.
Jag reser mig upp och vi börjar linka bort mot bänken, jag med bara en skridsko.
De sjuka hönorna: Du kan få låna min skridsko!
Jag: Nej tack...
De sjuka hönorna: Vi kan bära!
Jag: Nej tack... (som att den skulle passa..)
De sjuka hönorna: Joinar ni eller?
Jag och Liisa: MEN NEJ!
Sen gick vi iväg och de stannade kvar och fortsatte de med sin folkvisa i ungefär tio minuter till de slutligen gav upp och gick..

Jag vet inte hur det är med er, men jag kan se att vi upprepade orden "nej tack" ungefär fem gånger. Face it. Asså sånna människor blir man ju inte lite trött på. Särskillt när de sjunger en slemmig folkvisa samtidigt. Det var faktiskt lite läskigt kan jag medela.

Nu ska jag nog sova snart.

Natti natti!


Kissekatt :D

Snacka om snöyra! Det måste ju vara en halvmeter snö på vissa ställen. Hääärligt! 
     Idag har jag varit och julhandlat med tjejerna och nu är jag helt klar med julklapparna. Också härligt!

När vi anlände till Orminge var det en halvtimme tills bussen gick, så jag och Liisa straskade in på Friskis och Svettis och satte oss i deras bastu och myste. Fattar inte varför ingen kommit på det tidigare, det är ju superbra. Varmt och skönt.

Juste! Grattis till världens sötaste Kristin som fyller fjorton idag! Gratta henne allihop, hon är nämligen mycket gullig! Hoppas du haft en bra födelsedag gumman! <3



Som sagt, grattis!

Vadå cp-dator?


Bara så att ni vet såg min dator ut såhär alldeles nyss.




Natti natti!


Två Marabouchokladkakor, en flaska julmust och en påse chips. Kvällen är fixad!




Just nu sitter jag och tittar på Robinson Karibien. Idag har jag och vännerna åkt pulka. Det var skitkul! Har förstått att man kan inte bli för stor för att åka pulka! Det kan vara bra att veta. Nu ska jag kolla vidare, ha en mysig lördagskväll!


Godnatt!





Sjärnorna faller i natten



ÄR GLAAAD! Idag är första dagen på jullovet! Så himla skönt det ska bli med tre veckor utan btyg och skola. Snart ska jag åka iväg ett tag, och ikväll ska jag dra iväg till Backeboskolans julavslutning för att kolla på min lillasyster.

Nu går bussen snart!

Ciao!



Japp, god jul! :D



Hahaha, jag är en snorvalp... Gud vad jag har rolig humor!



Wow! Idag har det varit extremt snöigt! Bussar inställda, storm och snö överallt. Snacka om att julstämningen är på topp! Tyvärr är inte jag det... Jag nyser hela tiden, och snorar som en gråtande valp. (Jaa, valpar snorar... och gråter...). Om jag blir sjuk på julafton igen blir jag extremt sur.

Nu ska jag gå och lägga mig, natti natti!


Japp... Precis så fridfull har jag sett ut heeeeela dan. Knappast... Jag har fan frusit ihjäl. Men det var mycket roligare att rita såhär. :D

P.S. Om ni undrar över rubriken tyckte jag att jag var jätterolig när jag kom på att en snorande valp blir en snorvalp. Jag försår om ingen annan tycker det.




Le piano



Nu sitter jag och väntar på att min pianolektion ska börja. Det borde vara om exakt.... 1 min. Så nu måste jag stänga ner datorn!

Adios! 




Tha Piano



Kaxar ni eller?! :O

Detta inlägg tillägnas vissa personer, ni är nog väldigt medvetna om vilka ni är! ;)

Medellängden för kvinnor i Sverige är ca 168 cm. Så jävla kort är jag inte. Elva cm under medlet är inte mycket. Elva cm är bara en tredjedel av en linjal. Och en linjal är kort. Så tio cm bara låter mycket, i själva verket är det bara futtiga siffror.

Och gränsen för att en vuxen människa ska kunna kallas dvärg är 150 cm. Jag är sju cm längre och har en chans (jag är medveten om att den är liten) att växa lite till. 

Så jag är faktiskt inte jättekort. Kort, men inte jättekort. 

Så det så! :D 







Ingen vill veta var du köpt din tröja



Detta är dagens låt. Kan inte sluta lyssna!





OH MY GOD! Det är bara tio dagar till julafton!



Japp. Det var bara det jag ville säga!

Godnatt!


Så nu är jag där uppe bland genierna och reviderar de gamla teorierna



Okej, vem är bäst? Sa jag inte att snön snackade tvärt om språk? Det är nyckeln ska ni se. Global uppvärmning? Växthuseffekten? Nej, tvärt-om-språket har det varit hela tiden. Jag menar, på dagen försvan snön. På kvällen ber jag den mycket oartigt att ta sig och aldrig komma tillbaka (tvärt-om-språk). Och ligger det inte ett fint snötäcke över hela Stockholm när jag vaknar? Jag tycker att någon borde ge mig nobelpris för det här. Det är helt okej att nominera mig till nästa år. Om ni inte hittar en kategori som passar får vi väl göra en ny. För det här är helt klart världsomvälvande. Nu tänker jag fortsätta att vara grymt oartig och otacksam inför snön, så att den stannar mycket länge.

Nu ska jag kolla på film på ch131, en grymt bra filmsida där man kan se film helt gratis. Jag är glaaad.




Jag och Alice i Åre för måååånga år sen. Vad pluttiga vi var!



Stick och brin snöjävel



Hallå i stugorna! Idag är det Lucia allesammans. Men såklaaart stack snön så fort den insåg att den verkligen behövdes. Det är alltid så. Det snöade såklart i Oktober, men vem vill ha snö då? Men i December, när den faktiskt behövs håller den sig undan. Den kanske pratar tvärt-omspråket. Ni vet, som man gjorde i ettan. Om man sa "Jag hatar grönt" menade man i själva verket att man älskade det. Så kanske snön pratar. Så om jag säger att "Oj, vad kul att snön är här!" så tror den att jag vill att den ska försvinna. Vi borde gå runt och skrika "Fan ta dig snön om du kommer tillbaka hit, vi vill aldirg mera se dig!" Då kommer den i stora lass ska ni se.

Japp. Så är det.

Nu ska jag städa. Just nu tittar jag på mitt rum, och vet ni hur jag känner då?


Ungefär så. Jag har mycket att städa. Attans.




En konst jag aldrig kommer behärska

Vet ni. I somras var jag på Gotland med min familj, och där gick vi till något harmonsikt litet ställe för att dreja. Ja, vad kul! tänkte jag och såg en perfekt symetriskt skapad skål, eller kanske en slät och graciös blomkruka i mina tankar som det möjliga resultatet. Glad och förväntansfull sätter jag mig och börjar dreja.


Jag tycker att ni kan notera geggan på byxorna och klegget som når mig upp till armbågarna. Men glad i hågen fortasatte jag.


Efter ett tag såg min skål/kruka ut såhär. Och mina händer såg ut sådär. (Pil på mina händer)

Gissade hur det slutade? Jag slängde geggklumpen i golvet och gick därifrån. Mina byxor blev sig aldrig lika.

Så. Tänkte bara att ni ville veta det.



Twinkle Town



Det snöar gott folk! Och, håll i hatten nu, det stannar kvar! Nu är julstämningen så tjock att man kan ta på den. Idag har jag ätit årets första julmat. Jag har varit i Velamsund på julmarknad där jag träffade Nelly och Iris. Det var jättegott att äta julmat! Marknaden tittade jag inte ens på... Oj då. Det glömde jag. Hehe.
     I alla fall, Nelly tyckte att det var en jättebra idé att klättra upp på ett ishalt berg, så det gjorde vi. Det var faktiskt jättemysigt, trots att vi ramlade hela tiden.

Nu funderar jag på ifall jag borde städa mitt rum. Det borde jag, men jag orkar inte. Det är tråkigt. Är det bara jag, eller är det som tråkigast att städa just sitt eget rum? Och visst ser man väldigt dum ut i badmössa? Som en mullvad eller nått. Det är inte fint.



Den här hunder är läskig. Kolla ögonen! Han hatar mig.


 

Och gubben är fin också...





Hahaha.. Hittade i albumet med bilder från när vi var i Italien för några år sen!



Min stora kärlek



Välkommen till Arga Hörnan. Jag är arg. Så himla besviken. Jag som trodde vi betydde lite mer för varandra? Jag trodde att jag äntligen hade funnit the one. Men så. Det kom så plötsligt. Jag var inte alls förberedd, kunde jag inte fått en förvarning? En liten vink? Men så, en dag. Den startar inte. Min älskling, min W595 startar inte mer.  Bakrundsfakta:

I februari 2009 fick jag en rosa jättesöt mobil. Jag var jätte glad för min nya bästa vän. Efter några månader var mobilen repig ocj knockskadad. Det är en mycket ömtålig mobil förstår ni. (I själva verket är det bara jag som är klumpig, men det kan vi väl ignorera för tillfället?). Ett halvår senare lossnade mittenknappen och förvsan. Kanske borde jag anat något? I måndags hände det. Jag öppnade skåpet i skolan för att kolla vad klockan var. Mobilen är på. Men skärmen är svart.

Och så är det fortfarande. Jag kan ringa och ta emot samtal, men skärmen är svart. Den är helt sönder och jag är ledsen!! Buhuhuhuhuh (gråter)

Så nu använder jag en konstig Samsung som jag inte fattar. Jag vill ha min gamla mobil igen!

 

 


Nu så!



SÅ! Nu har jag uppdaterat. Nöjd nu Kristin? ;)



Ny design (tråkig rubrik) ...Vad mycket bättre den blev nu...



Nu har jag suttit och jobbat med min design i några timmar, och jag är ganska så nöjd. Jag tröttnade på det rosa och somriga, så det fick försvinna.
     Nu måster jag verkligen sova, så sorry för dålig uippdatering, men det får bli imorgon istället!!

Natti natti!



Hurry hurry!




Nu sticker jag iväg och handlar julklappar till hela tjocka släkten, vi hörs lite senare!!



Mina Vänner Tiger och Nalle Puh




I eftermiddag har Liisa, Felix, Hugo, Eivind och Manfred varit hemma hos mig. Här är lite om vad som skedde:

Jag står och diskar och tappar en gaffel på tån.

Jag: "Helvetes jävla skit!" *Hoppar runt och gör en regndans*

Liisa: HAHAHAHAHAHAHA!

Jag: FAN! *regndansar in i en diskmaskin och ramlar ner på golvet*

Liisa: (Sjunger) Alice är har ramlat, Alice har ramlat, na na na na na, na na na na na, Alice är dålig, Alice är dålig!*Samtidigt dansar hon en folkdans.

Sen tar hon tag i mina fötter och snurrar runt mig i hela köket. Sen säger hon förtjust: "Nu är smärtan borta va? :D"

Sen kommer Felix och vill låna en nagelsax. 


Felix går in i badrummet och tänder lampan.

Felix: Oj Alice, jag väckte din katt!

Liisa tittar förkrossat på Felix: Felix, du är en kattmördare!

Jag: *
Asgarv*

Lite senare ringer Hugo:

Hugo: Hej, gör ni  fortfarande något?

Jag: Japp, kommer du?

Hugo: Nja, jag är jättetrött.

Jag: Ska vi komma och hämta dig med en skottkärra?

Hugo: Jaa, kom och hämta mig!

Jag till Liisa: Vi ska gå och hämta Hugo.

Liisa: Men Hugo, hur gammal är du? Två och ett halvt??

Hugo: ... Två och tre fjärdedelar.

Liisa: Jag är fyra, så jag är äldre!

Sen följde en diskution om vem som är äldst.

Som ni ser har jag mycket mogna vänner! Men oj så roligt man har med dom! :D

 

 


Ungdomar nu för tiden!



Jag och Liisa satt och diskuterade att vi var tvungna att skriva SO-provet för hand:

Jag: Asså för hand! Tänk dig, det går ju bara inte!

Liisa: Nej, det är så orättvist! Varför kan vi inte få använda våra datorer?!

Jag: Eller hur, jag fattar inte! Men vet du världens hemskaste grej?

Liisa: Nej, vadå?

Jag: Vi kommer vara tvungna att skriva alla våra nationella prov för hand!!

Liisa: Va?! På riktigt?!

Jag: Jaa! Helt otroligt!

Liisa: Men.. Det går ju inte!

Jag: Jag vet, det är ju hemskt att skriva utan dator!

Hahahahaah! Vad bortskämda vi har blivit. Helt otroligt. Men det käns faktiskt så, man vänjer sig vid datorerna och då blir det svårt att skriva för hand igen. Man har inte tekniken kvar, och min handstil är numera förfärlig. Det är ju så himla jobbigt att skriva för hand, men ännu jobbigare att inte kunna skriva för hand! Det borde defenitivt betraktas som ett handikapp.




I'm sorry girls...









Svante here!

Nä men hejsan! Det är ju jaaag! Svante SOm ni har längtat efter mig... Nä, men nu ska jag bli alvarlig igen. Nu är JAG super alvarlig. Alllvarlig... Dom har stängt av värmen på skolan i dag... DET ÄR JÄTTE KALLT!!!! okej nu ska ni slippa mig, hej då!!

Kram


Vad är det här för ett vrickat parallellt universum?




Idag är en ovanlig dag. Jag har klätt på mig, ätit, duschat och sminkat mig, och klockan är inte ens sju än. (Vad är detta för galenskap?)

Jag har sovit sex timmar i natt, så om någon klagar på att jag är tråkig och slö idag kan det bero på det. (Om jag inte får mina nio timmars sömn orkar jag ingenting).
     Egentligen brukar jag inte vara uppe än på länge vid den här tiden om jag själv får bestämma, vilket inte händer så ofta. Om jag fick bestämma skulle skolan börja vid elva sådär, men hux flux behöver vi inte gå till sex på kvällarna, utan der räcker med ungefär tre, fyra timmar om dagen. Men det är aldrig någon som låter mig bestämma det, så det har inte hänt än. Men vänta bara!
     Det är något särskillt med att vakna först i ett sovande hus. Särskillt när det är tyst och mörkt ute. Då smyger man runt på tå och försöker att inte väcka någon (men eftersom att det är mig vi pratar om välter jag antagligen en stol eller går in i en dörr så att alla vaknar i alla fall) och allting är så tyst att det nästan är overkligt. Lite kusligt. Buuu.

Den onda planen bakom mitt tidiga uppstigande var att jag skulle spela genom min pianoläxa som jag inte alls har gjort (trots att jag haft en månad på mig). Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med den planen efter som att alla fortfarande sover. Jag antar att jag lika gärna kan spela piano som att gå in i en dörr. Det är ändå dags för dem att vakna nu. Funderar på att smälla kastrullock vid öronen på dem. Det vore ganska kul. Hm, den får jag fundera på.

Nu är klockan över sju, så nu fick jag brottom helt plötsligt (fråga inte hur det gick till, jag har haft all tid i världen den här morgonen) så nu måste jag gå och väcka min famlilj med lite härlig pianomusik!

Adios!



RSS 2.0