Buu

Måste säga att det är sjukt att igår träffade jag folk för första gången på en och en halv vecka. Det suger att vara sjuk, särskillt när man aldrig blir av med det. Idag ska jag i alla fall träffa Eivind, Manfred, Pontus och Amanda och vi ska väl göra något Halloweenaktigt idag.

Läskigt Halloween! ;)


Tävling hos Foki

Nu detltar jag i en tävling om dyra och fina hårvårdsprodukter från fromhair på fokis.se. Har "önskat mig" massa volume-saker som jag hoppas ska funka.

Vill vinna! ;)


Trodde jag, ja...

Någon som kanske minns att jag sa att sjukdomen var påväg bort? Icke sa nicke, för på kvällarna kommer den smygande igen och så sittter jag där med mitt halsont och jobbiga hosta. Konstigaste jag varit med om, för på dagarna är jag näst intill frisk, och sådär vid åttatiden slår det till, och så är jag tillbaka där jag började!

Sjukt.


Liten Alice, bild som jag hittade på morfars dator


Here I come

Sjukdomen försvinner långsamt bort, så nu ska jag iväg till mormor och morfar några dagar. Nås på mobilen!

Puss


Slut på sjukdom

Nu känner jag mig äntligen frisk! Imorgon SKA jag träffa kompisar! Vem kan??
Nu ska det tittas på idol och sen ska jag sooova :D

Ha en mysig kväll :)

Toffeldagar

Idag hade ju jag hoppats på att få komma tillbaka till skolan och slippa sega i soffan men min hals ville annorlunda... Kunde knappt prata imorse, min hals var så tjock och täppt. Så jag stannar hemma en dag till i fula kläder, gamla program av Ensam mamma söker och äcklig hostmedicin.


Dessa tofflor har jag vandrat runt i i fem dagar nu...

Jag vill träffa folk igen.

Slapp dag :)

Detta har jag gjort idag:


Bakat kladdkaka


Städat mitt vardagsrum


Målat naglarna


Lekt hemmaspa


Gått en promenad

Köpt fina plastblommor (kan inte ta hand om levande)

Nu ska jag sova så gott och jag hoppas att jag kan ta mig till skolan imorgon, med block och penna eftersom att får ont i halsen av att prata och med min konstiga tjocka röst om jag nu börjar prata :P

Natti natti


Ut i hösten

Kom just på att jag knappt har varit utanför huset på fyra dagar, så nu ska jag iväg på en kort promenad och få i mig lite frisk luft :)


I denna soffa, på denna plats har jag suttit i fyra dagar och gjort absolut nada...


Va?

Appropå meningslösa saker på datorn, blir jag lite orolig över det här:1. Varför har jag över huvud taget gjort ett quiz om Joe Jonas?
2. Varför, varför blev jag hans största fan?!

Pinsamt.

Sjukis

Väntar mig ännu en trist dag som sjukling. Titta på dåliga tv-program, göra meningslösa saker på datorn, stirra ut i tomma intet. Idag tänkte jag klämma in lite plugg också, så att jag inte ligger helt efter när jag kommer tillbaka till skolan. :)
Blir nog kul!

Skönhetssömn

Sitter och tittar på Grey's Anatomy, tänkte bara skicka en godnatthälsning innan lilla sjuklingen går och lägger sig. Lite sömn kanske kan rädda mig från min onda hals så att jag får träffa folk igen. Saknar mina vänner, trots att det var två dagar sen jag såg dem ;)
Men så är det, saknar till och med knäppa klassen ibland :P

Natti natti :)

En rolig dag

Detta har jag gjort idag:

Sovit
Knarkat halstabletter
Kämpat med bloggdesign
Fått ont i huvudet
Surat över att jag pratar så konstigt när jag har ont i halsen
Bakat scones (?)
Tittat på meningslösa program
Tyckt synd om mig själv.


Jag hatar att vara sjuk.


Ny design :)

Sitter här med ny design och nybakade scones med sylt och grädde på. Är fortfarande sjuk, men på bättringsvägen. Kanske måste jag tillbaka till skolan imorgon. ;)

Tillbaka till Ingenstans

Och vem gråter till Peter Pan 2? Men till min ursäkt var den väldigt rörande.
Ska snart iväg och träna med Liisa, Amanda och Agnes och sen ska dagen nog tillbringas sittande i soffan med Hemkunskapsboken i högsta hugg. 20 sidor och prov imorgon.
Någon som är avundsjuk?


Hemmakväll

Sitter som en soffpotatis och slötittar på Körslaget, det tråkigaste programet som någonsin sänts. Har sovit hela dagen, och fortfarande trött. Hur är det möjligt?
...Nu ska jag försöka hitta Blog Awards i TV-tablån, ha en mysig kväll. <3


Nybörjare

Nu börjar jag blogga, men mest för min egen skull. Får se om jag ofentliggör denna blogg, eller om den bara blir min egen. I alla fall. Välkommen!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0