Praoen, jao


Huvudet värker.
Fötterna värker.
Ryggen värker.
Fingrarna värker.

Idag har jag snittat typ femhundra blommor, sopat golv och druckit en onämnbar mängd kaffe i sex timmar.
Nääe, men jag tycker det är kul med prao.
Verkligen.
Nej.


-


Hej.

Jag hade planer på ett jättefint inlägg idag.
Men vet ni vad? Jag orkar inte.
Så.
Inlägget får vänta.
Jag är så jävla trött.Såhär känner jag mig just nu.
Göm mig, ta bort mig.


Blomster-Boo


Imorgon ska jag ut på prao.

Jag ska vara fem dagar i en blomsteraffär. Och det skulle säkert vara jättemysigt, kul och lärorikt om det vore någon annan än jag som praoade där. Men nu är det så att det är jag som ska praoa och det är mycket synd för blomsteraffären.

Jag har nämligen tagit död på varenda växt jag någonsin ägt. Jag överdriver inte. Varenda. Det är inte bara det att de vissnar lite. De dör verkligen. Den senaste blomman jag hade i min ägo var en ljusgul, fin ros. Åååh, den kan jag ha i mitt rum, tänkte jag. Två veckor senare såg den fina rosen ut såhär:Snustorr, genomdöd och brun. Så fort man nuddade krukan eller blomman bröts en kvisst av eller en hög med blad rammlade ner. Den var verkligen död, utplånad, mördad.

Jag har lite ångest för att jag ska döda alla deras blommor. De kommer ju liksom hata mig och så kommer jag bli skyldig dem en massa pengar. Och det skulle vara aspinsamt också.

"VEM HAR VATTNAT MIN SHUPOSHUPOBLOMMA SÅHÄR MYCKET?? DEN HAR DRUNKNAT, BORTOM ALL RÄDDNING."

"Hehe... Jag är rädd för att det kan vara jag... Förlåt...! Döda mig inte!!"

Jag är rädd att inte ens ett par perfekta hundvalpsögon kan rädda mig i det här fallet. Det här kommer gå dåligt. Riktigt dåligt.

Glad första advent, typ


Idag har jag säkert ägnat två timmar åt att städa och julpynta mitt rum. Det började med två söta tomtedockor i fönstret. Sedan spårade jag ur lite. Nu är mitt rum belamrat av julskit på varenda ren yta. Det blev... Fint. Jag försöker i alla fall bygga upp rätta stämningen. Även om jag inte är riktigt taggad på jul. Jag försöker, och det genom att göra om mitt rum till julens paradis.Sänggaveln är självklart omlindad med en plastgransjirlang och en ljusslinga.Här är en egen kreation. En guldbricka, två ljus, några julkulor och en jätteful glittersak. Jag vet inte riktigt hur den blev till, men det kändes bra medan jag höll på... Vet inte riktigt hur det känns nu... Lite sådär, tror jag.Mina små juldockor. Fina, right?Julfilten ligger självklart på sängen. Om jag ska vara ärlig är det där inte alls en julfilt. Den är bara röd.


Kan jag tillägga att jag har haft väldigt tråkigt idag?


Sänk dina vita vingar


Julmusik spelas på högsta volym i hela huset.
Jag och syster rotar i kartonger fulla av adventsljusstakar och hemmagjorda lertomtar.
Wow, det är verkligen jul snart.


Vintertankar


Jag både trivs med vintern och hatar den.

Jag hatar att det är så kallt att man får ont i huvudet efter en minuts utomhusvistelse. Jag hatar att jackan jag måste ha under vintermånaderna får mig att likna en korv. Jag kan inte heller påstå att jag roas av sena bussar och blåa fingrar. Blöta fötter, mörka dagar, is i håret.

Men idag gick jag av bussen två stationer tidigare för att kolla om sjön i närheten hade frusit tillräckligt mycket för att isen ska vara stark nog att gå på. Och då insåg jag att jag trivs med vintern också. För det var ganska mysigt att gå där, helt själv längs en snökantad väg. Granarna tyngdes ner av snöhögar. Isen var tjock nog att gå på. Jag traskade runt längs kanten av sjön ett tag och tittade på den glittrande pudersnön. Och just då trivdes jag rätt rejält med vintern. Promenaden hem från min lilla sjö gav mig såklart blåa fingrar och huvudvärk, men ändå börjar känslan av kall luft i lungorna blandas med tanken på jul och mjuka soffor, koppar med te och fönstren som visar virvlande snöfall.

På måndag när jag springer genom snöslasket i ostabila skor i ett misslyckat försök att hinna med bussen kommer jag hata vintern med alla krafter jag har. Såklart. Men med min vinterpromenad i tankarna och en varm filt svept om mig trivs jag med vintern.

Tills vidare, i alla fall.

Uppdate angående Melodifestivalen


Lovely!
Jag har mina två bakrundsdansare! Ella och Bea!
Jag hör av mig när låten är klar.
Det här lär bli en hit!


Gymnasie-helvettet


Idag var jag på gymnasiemässan. Fyfaaaan. Stress, stress, stress. Hundratals femtonåringar som springer runt runt i cirklar utan att veta vart de är påväg och runt omkring överallt försöker folk värva en till just deras gymnasium.

"Hallå, tjejen! Har du funderat något på att gå bygg??"
"Heeeej! Vill du gå psykologi? Kom in, kom in!"
"Tjaa! Vill du gå hos oss?? Kom, ta en broshyr! Ta den nu! TA DEN."

Jag vågade inte säga nej heller, så jag stod där och nickade glatt åt bygggymnasiet, psykologin och alla jävla broschyrer. Fick en hel påse tillslut, endast full av dessa broschyrer. Tömde just min påse och insåg att det blev en massor...

Mediagymnasiet
Östra real
Globala gymnasiet
Juridikgymnasiet (hur faan hamnade den där? Jag kan inte ens minnas att jag fick den! Någon måste smugit ner den i min påse....)
Designgymnasiet
Psykologigymnasiet
Hantverksakademin
Nacka gymnasium
Stockholms Internationella Restaurangskola
Bromma gymnasium
Och sist men inte minst... Åre Gymnasium.

... Say waaaaaat? Varför skulle jag vilja gå i gymnasiet i Åre? Varför? Och vad fan gör de på Stockholmsmässan? Försöker de sno elever? Som en liten parantes under loggan står det även "Välj skidåkning som individuellt val!"

Asså jag gillar ju inte ens att åka skidor. Varför tog jag den här broschyren? Jag kunde bara sagt nej tack på ett artigt och trevligt vis och sedan gå därifrån. Men neeeej. Jag ska tydligen sticka till Åre. Bra jobbat Alice. Bra.

Men den där Stockholms Internationella Restaurangskola-broschyren kan jag faktiskt förklara. Jag och Liisa ville ha latten de delade ut vid deras monter. Så vi gick glatt fram och sa att vi var minsann intresserade av deras utbildning. När de frågade om det var Kök eller Servering vi ville gå svarade vi med ett självsäkert Kök! Och det skulle vi aldrig ha gjort... För då började hon prata. Och prata. Och prata. Stod säkert där i tio minuter och flackade med blicken mellan henne och kaffemaskinen och log artigt. Minns inte ett ord av vad hon sa. Förutom det sista.

"Har ni några fler frågor, tjejer?"
"Öh... Jaa... Kan man få en latte?"

Vi fick en latte. Till slut.

Om någon mer ska dit nästa år eller så, här kommer ett tips.

FÅ ALDRIG ÖGONKONTAKT MED NÅGON.

När ni väl har fått det är det kört. Jag och Liisa gick förbi Ecole Francais, Franska Skolan. Vi började asgarva och tänkte oss själva sitta där med alla fransktalande och franskainriktade elever. Och då får jag ögonkontakt med en av representanterna. Hon ler glatt och börjar ta ett steg mot mig. Snabbt som fan viskar jag till Liisa att hon ska titta åt ett annat håll och sedan vänder vi och går i motsatt riktning. Bort, bort, bort. 

Man måste vara tuff om man ska överleva gymnasievalet. Här råder djungelns lagar. Äta eller ätas.

Jag skulle föredra äta. Så kom ihåg. UNDVIK ÖGONKONTAKT.

Stressad


Jag var hos SYO:n idag.

Fyyyy fan.

Hon är döläskig. Babblade på om massa gymnasium hit och dit. I och för sig var det därför jag kom dit. För att prata om gymnasium. Men det var läskigt ändå.

Hon bara snackade och snackade. Och jag fattade ingenting av hennes jävla tabeller och diagram. "Jaa, här ser du att går du Natur natur måste du läsa Matematik 1, 2 och 3. Dessutom om du tittar här måste du även läsa Kemi, fysik och biologi... Blablablaaa"

Natur verkar förjävligt. Bara massa matte och NO... Och ändå funderar jag på att gå det. Det är brett och bra. Man kan komma in precis vart man vill då, om man har tillräckligt bra betyg. Låter ju bra, tycker jag. Men jag kommer fan inte palla. Plugg, plugg, plugg.

Istället funderar jag på Sam Journalistik på Östra Real. Den linjen verkar rolig! Man får typ öva skrivande, retorik, få en del publicireat och så. Och jag gillar att skriva, så why not? Men vad tycker ni? Någon som har en rolig linje att tipsa om? Behöver hjälp!

Får fan ångest över all den här gymnasiestressen.


Kilklackar och snöbollskrig är inte en bra kombination. Men jag är glad ändå!


Idag hände något konstigt i klass 9e2. Nästan hela skolan var borta, vi var helt själva i de döda korridorerna. Sjuorna var på någon teater, åttorna var ute på prao och alla nior förutom vi och en annan klass var på gymnasiemässan.

Så där gick vi då i vår ensamhet under lunchrasten. Så samlades klassen och helt plötsligt bestämdes det att vi skulle ha snöbollskrig.

Jaha? tänker ni då. Snöbollskrig, vem har inte snöbollskrig liksom?

Men om ni tänker så känner ni inte klass 9e2. Vi är den ambitiösaste, töntigaste, mesigaste klassen i hela Myrsjöskolan. På gott och ont. Men att vi skulle få för oss att göra något så otroligt förbjudet som att ha ett snöbollskrig var för mig en helt främmande tanke. Lite osäkra var vi först. Ska vi våga? Vi vågade.

Jag blev mulad två gånger och kläderna var lite småfuktiga hela dagen efteråt. Och såklart tappade jag bort skåpnyckeln i snöyran och kunde inte hitta den sen.

"Du hittar den sen till våren, höhöhö!" ropar klasskompisarna. Tack grabbar, känner stödet!

Men jag blev faktiskt glatt överraskad över min klass våghalsighet! Det är bra jobbat hörni! Snart kanske vi slutar infinna oss vid lektionssalen fem minuter innan lektionen börjar också! Ett fint framsteg!


Take a chillpill


Jag har fyra rader Marabou Daim och en halv flaska Pucko.
Myser under två duntäcken iförd de fulaste kläderna jag kunde hitta.
Chattar lite, läser lite, chillar lite.
Jag har det himla bra just nu.


Snön ligger tjock på gator och torg

 
Stockholms förorter i snöstorm är fan inte kul. Jag fryser överallt, från topp till tå. Trots strumpbyxorna under jeansen, sockorna i skorna och halsduk, mössa och vantar går det bara inte att hålla sig varm.

Det värsta är väntan på bussen. Som vanligt failar SL att hålla busstiderna och man får stå där och stampa i marken för att hålla värmen. Håret är blött av snöfall, händerna ändrar färg från röda till lila och fötterna försvinner en bit i taget. Och när bussjäveln äntligen kommer är den smockfull. Enda anledningen att jag kom på över huvud taget var att jag smet in genom bakdörren när någon skulle av. Och väl där inne stinker det blöta dunjackor och slask.

Jag gillar inte att vintern har kommit. Alls.


Här kommer bidrag nummer 7, Hold on tight. Text och musik - Alice Åberg


Egentligen borde det vara rätt lätt att skriva en låt. Man behöver bara skriva någon mesig kärlekssmörja på engelska.

"Hold me close to your heart
Don't let us be apart
You're my dreams, my morning and my night
So please, hold on tight."

Lägg på lite gitarrplink, en cool jazzröst och här har vi vinterns stora hit. De innehåller liksom ingenting. Aldrig någonting. Svenska sånger innehåller inte heller ett dyft. Så länge man skriver någon rääändom skit blir det ju bara så coolt och annorlunda!

Jag menar.... Marcus Krunegård, Håkan Hellström, Veronica Maggio... Deras låtar är bra och fina, visst, men säger de något egentligen? Nepp. Så därför borde alla kunna skriva låtar. Jag kanske ska skriva vidare på det där lilla tjotafräset jag skrev där uppe, och sedan skicka in till Lilla Melodifestivalen! Så kan jag stå där i mitten av scenen, vickandes på höfterna och iförd rosa jeans och en glittrig liten scarf.

Det här är en bra idé. Jag skulle bara skämma ut mig inför hela Sverige. Men om jag ska göra det behöver jag två stycker bakgrundsdansare också! De ska stå bakom mig och vifta med luftiga tygremsor som är fästa vid handleden. Det här kommer bli så ballt. Jag kommer säkert med också. Sedan vinner jag säkert och får åka till Bulgarien eller något annat konstigt land! jag gillar den här idén mer och mer...

Så... Jag behöver två frivilliga bakgrundsdansare. Jag tar gärna emot förslag.
Tack.


Kallt, typ


Jag fryser. Asmycket.

Och jag borde verligen inte göra det, för jag har dubbla strumpbyxor, dubbla tröjor och dubbla strumpor. Raggsockor och ylletröjor borde kunna hålla en liten flicka varm om vintern. Men inte i klassrum Gul5 i Myrsjöskolan, för där ligger temperaturen på härliga 18 grader. För er som inte redan visste det är 18 grader kallt. Jättekallt.

"Kall luft stimulerar hjärnan. Ni tänker lättare i kalla klassrum!"
Citat NO-lärare.

Jag skulle trivas om det var sissådär 23-25 grader. Men här på Myrsjöskolan gillar lärarna att frysa ihjäl sina elever, så jag får bara uthärda.Cirkus le fou

Jag har så jävla fucking ont överallt.
Mina händer bränner och svider av blåsor.
Mina knäveck är mosade till oigenkännlighet.
Magen värker av träningsverk.
Och detta är resultatet av en timmes cirkusträning. Man tror att cirkus är en ytterst kvinnligt lättsam sport, där man endast behöver vara lite graciös för att lyckas. Fan heller. Efter att ha hängt upp och ner i den där jävla trapetsen i en timme kommer ingen oskadd därifrån. Man ska ju inte heller bara sitta där. Man ska upp i repen för att göra det beryktade Fågelboet. DET ÄR TUNGT. DET GÖR ONT. Sedan ska man snabbt som fan ner i, vad ska vi ta? Gasellen? Och från Gasellen falla ner i Ängeln. DET ÄR TUNGT. DET GÖR ONT. Och så ska man såklart hänga lite under trapetsen också, för att i nästa sekund ta sig upp igen. DET ÄR TUNGT. DET GÖR ONT.
Nästa gång någon kommer och säger att cirkus är för mesar, kom och testa. Jag har inte sett en enda killa utföra verken Fågelboet, Ängeln eller Gasellen särskillt snyggt. Ärligt talat har jag aldrig sett någon av dem lyckas.
Alla är varmt välkomna att komma och titta på mina blåsor imorgon, så ska ni få se att cirkus ÄR JOBBIGT OCH DET GÖR ONT.

Jag är lite omanlig


Igår såg jag värdlens manligaste tv-serie.

Spartacus - Blood and Sand.

Krig. Våld. Blod. Slowmotionscener.

Varje slag/hopp/svärdsving/duckning skedde slowmotion. Blodet sprutade. Tänder flög. Huvuden högs av. Det var så manligt och testosteronladdat att jag garvade mig igenom hela avsnittet. Pontus och Hugo tyckte att det var asballt.

"Mer blod! DÖDA HONOM! Kolla specialeffekterna! AAAAH, kolla på huvudet som föll av! Faaan vad coolt!"

Sedan såg vi lite på Spiderman 3. Jag tycker den är jättebra... Särskillt slutet. Asfint. Medan alla satt uppe i soffan och bah: "Men åååh, fan vilket lamt slut! Töntigt..." låg jag på golvet och snyftade och torkade tårarna i hemlighet. "Aaah, men jag håller med grabbar! Snyft. Töntigt... Asså... Astöntigt... Typ."

Kände mig jättemesig och fånig. Men hallå. Superskurken ångrar att han dödade Peters farbror och har ångest över det varje natt, när han egentligen bara försökte hitta pengar till sin sjuka dotter och Peter och hans bästa vän blev kompisar igen, precis innan han dog.

Det var faktiskt vädligt sorgligt alltihop.


dessutom såg min tandläkare ut som Leonardo DiCaprio, fast asiat. Det var förvirrande.


Idag var jag hos tandläkaren. Det var... Obehagligt. Nu ska jag i fem enkla steg berätta varför det är obehagligt att gå till en tandläkare.

1. Själva mottagningen. De mesgula väggarna, den jättekonstiga lukten och så alla dessa brutalt fula tavlor. Vad är det med tändläkare och ful konst? Det är ju så att man mår illa. Vill ju bara slita fram en tuschpenna och kladda över skiten!

Ser ni??? Dessa två bilder heter Asful och Skitful på min dator just nu. Jag ska radera dem när jag är klar med det här inlägget.... DE ÄR SÅ FULA. Jag hatar sådana här tavlor! Lite fyrkanter och sträck i flammiga färger, jaa, men nu blev det ju jättebra! Fint jobb, fint jobb! Lovar att någon av mina läsare har gjort de här tavlorna och blir jätteledsen nu. ... Men hallå? Varför skulle någon av mina läsare ha gjort det, och sedan har de bara hamnat på Google? Långsökt, Alice.

2. Väntrummet. Den spända tystnaden. Man sitter och smygtittar på gubben mitt emot, som har fula byxor på sig. Och när tandläkaren sedan kommer och ropar: "Alice?" och svaret kommer i form av ett käckt Ja, i falsett. Och när man sedan ska hälsa på varandra. "Erik." "Alice." Skakar hand. "Hej hej!" "Hejsan..!"

3. Sedan hatar jag den där lilla promenaden till rummet man ska vara i! Den sker alltid under tystnad och med jättedålig stämning.

"Kom, hitåt!"
"Okej!"
"Vi ska vara i 6:an!"
"Jahaja!"

4. Stoljäveln! Konstig, ful och så måste man ligga obekvämt! Huvudet liksom lutar nedåt! Så lägger man sig där och då visar det sig förstås att han har satt stolen för lågt, så då måste man ju höja den. Tystnad. Det enda som hörs är lite ljud när stolen åker uppåt. Tittar åt ett annat håll. Rakt upp i taket (där det för övrigt var en affisch på en liten segelbåt som höll på att krocka med en stor segelbåt, och så en affisch på Bamse). Tystnad. Pinsamt.

5. Själva tandläkarakten! Först stoppar killen in den där spegeln och håller på och vispar runt så att jag nästan kräks. Och som att det inte var nog börjar han skrapa på tänderna med en jävla pinne! Jag är alltid jätterädd att han ska slinta med den och råka hugga mig i tandköttet... Men det är ju en sådan absurd känsla! Man ligger med munnen på vid gavel, i en jättekonstig stol, och bredvid en sitter en kille och vevar runt en vass metallkrunk på tänderna! Tänk om man inte visste att folk går till tandläkaren, så såg man bara allt det från fönstret utanför. Man skulle liksom bah: SAY WAAAAAAT?

Jag höll även på at börja skratta hela tiden, så jag var nog en besvärlig pasient. Dessutom fick jag inget klistermärke! Bara för att man är femton betyder det inte att man är mogen... Jag hade längtat efter att få ett, okej?


Krissan Bobeckan (gud så fånigt, sa jag just det?)


Jag har en vän (Ja, jag har faktiskt vänner). Hon heter Kristin Bobeck. Det är hon som är min insperationskälla och musa. Det är faktiskt hon som håller den här bloggen drivande och hjälper mig att skriva även när mitt engageman svackar! När allting känns mörkt och svårt, finns hon där som ett skinande ljus.

Jag vill tacka dig, O du mysigt tjatande vän, för att du hjälper mig att hålla modet uppe!

SÅ THÄNK YO VÄRY MUTCH KRISSAN, DU ÄR TYP ASBALL.


Var nöjd med allt som livet ger


Postat av: Elina

Du uppdaterar bloggen så sällan:( det tycker jag är jätte synd eftersom din blogg är så himla bra, rolig och spännande.Och du är så rolig också:)
UPPDATERA OFTARE!:D<3

Ååååååh! Tacktacktack! Jag blir så sjukt glad av sådanna kommentarer! Tack Elina! Jag skulle kunna pussa på dig, om jag visste var du fanns! Vill någon att jag ska börja blogga igen, smöra bara som fan och jag skriver ett inlägg direkt!

Jag ska börja uppdatera oftaoftaofta och skaffa mig hundramiljoner läsare, sedan ska jag tjäna hundratusentals kronor i månaden, vinna alla priser i Blogg Awards och sedan skapa ett eget klädmärke och tv-show, trots att jag varken kan designa kläder eller är tillräckligt intressant för attt ha ett eget program.

Eller så nöjer jag mig bara med mina 30 läsare som de är och ger upp mina omöjliga drömmar!


Gympalektion à la 9e2


Jag har en sjuk scen framför mig just nu. Jag sitter på golvet i gympasalen, och till vänster spelar killarna i klassen innebandy à la mördar-metod för fulla muggar och till vänster ligger Amanda, Bea och Liisa och vrider sig på golvet.

Nej, de har inte fått en hjärtinfarkt.
Inte heller tror jag att de utför någon nyskapande styrketräning.
Faktum är att jag tror att de dansar.

Än så länge är det lite osäkert om det är så det är. Men ibland skymtar något i deras beteende som kan liknas med dans. Just nu dunkar Dancing Queen på högsta volym i högtalarna och varje gång frasen "You can dance, you can jive" kommer pekar de alla på varandra, skakar på huvudet och betonar "you" med en sådan artikuleringsförmåga att man blir alldeles häpen.

Detta är verkligen underhållande. Har jag tur lyckas jag fånga in dessa kreatur och sälja dem till Skansen.  

Rullande schema


Egentligen är det inte bra för mig att vara här hos min mormor och morfar. Jag måste ju gå upp flera kilo. Minst tre i alla fall. För min mormors största hobby är att ge mig en massa mat.

"Alice är du hungrig? Det finns bullar, och frukt och mackor och godis och bullar och kaka och bullar!"

Jag gillar i och för sig allt det där. Men någon måtta får det ju vara, jag blir ju mätt.
Mina dagar ser ut ungefär såhär:

Läser
Spelar piano.
Läser
Spelar piano
Lunch
Läser
Spelar piano
Spelar pingis
Läser
Middag
Umgås
Läser
Spelar piano
Läser
Ser på tv
Spelar piano
Läser

Det sägs att det är bra att göra lite omväxlande saker.


Jag undrar hur många timmar jag lagt på att läsa saker jag redan läst


Jag älskar att läsa om böcker. Gör det hela tiden.

Harry Potter-serien måste jag ha läst sex gånger nu, Twilightserien minst fyra. Säkert femtio procent av alla böcker som står i min bokhylla måste jag ha läst mer än en gång. Just nu håller jag på med min andra omgång på Eragon-serien och funderar starkt på att köra lite Harry Potter nu igen, fast på engelska som förberedelse inför den kommande premiären (som att jag behöver förbereda mig. Jag vet mer om Harry Potter än vad som borde anses vettigt när man inte ens kallar sig aktivt fan, så jag har ju ingen riktig anledning).

Men vad jag tänkte komma fram till nu är detta: Varför läser man om böcker? De är bra, visst. Men mer då? Det är ju så värdelöst att läsa böcker man redan läst, kan man ju tycka. Man vet vad som kommer hända, inga överraskningar, inga plötsliga uttalanden om dubbelspel eller ett oväntat förflutet. Allt det där vet man redan. Men det roliga är att man nästan alltid får reda på något nytt. Ta Harry Potter till exempel. Redan i första boken står det om striden Dumbledore utkämpade mot Grindewald, något som författaren sedan knyter ihop sju böcker senare som en utlösande faktor till slutet. Sådant är kul! Sedan tycker jag att det är väldigt mysigt att kunna halvsidors långa repliksskiften utantill bara för att man läst dem så många gånger eller veta på exakt var på sidan Bella säger det där till Jacob. Visst är det töntigt, extremt töntigt om jag ska vara ärligt. Egentligen borde jag inte gå ut med mina nörd-fasoner på nätet, men vad fan...

I alla fall: Jag gillar att läsa om böcker.


J'aime francais


Hej.

Jag har bestämt mig för att bli proffs på franska. Jag ska läsa hela min franskabok hemma, så att jag kan alla svar sedan på lektionen. Sen ska jag läsa en massa franska barnböcker för att öva och dessutom se franska filmer. Det där kan bli ett problem, för jag gillar inte franska filmer. Franska filmer innehåller dessa två saker, oavset genre:

1) Sex
2) Biljakter

Det verkar vara obligatoriskt.

I alla fall. Jag ska bli bäst på franska, allt detta för att säkra mitt MVG.
Detta kan också vara något jag får för mig klockan ett på natten, när jag tror att jag kan en massa saker jag inte kan.

DU TROR ATT DU KAN EN MASSA SAKER, MEN DET ÄR INTE SANT NEMO!

Jag hoppas i alla fall att jag fullföljer mina planer så som jag har bestämt!

Aù revoir!


Kreativitet


Jag och Amanda tänkte köpa en pumpa, Halloween till ära.

När vi kom till Coop hade de inga pumpor. Vi köpte paprikor istället.
RSS 2.0