Nås på mobilen!


Godmorgon! (Såhär tidigt brukar jag inte vara uppe på lördagar, så oroa er inte). I alla fall, snart åker jag och min familj iväg mot Romme för några dagars skidresa. Ni får ha det så bra!

Puss <3


Jag och Alice på skidresa för mycket mycket länge sen.


Hmmm... Poirot.

Okej. Mysteriet är löst. Agnes har inte svarat för att hon har "sovit till klockan tio". Yeah right säger jag bara! Ingen tror dig lilla gumman! Nu ska jag och Liisa fortsätta dricka vår kopp te och tjattra med Agnes över telefon.
Imorgon ska vi se Avatar! 3D! Ska bli skitkul, längar!

Sov så gott!Godmorgon... Eller nått.


Haha! Okej, gissa när jag vaknade idag?

Halv tre.

Det är inte kul. Alls. För nu har jag missat halva dagen. Jag går runt och småstädar och väntar på att mitt hår ska torka. Jag är mycket fin idag också. Om ni vill se ut som jag behöver ni:

A) Ett linne
B) För korta mjukisbyxor
C) Varma tofflor

Nu borde väl jag städa färdigt så att Liisa och Nelly kan komma. SUCK.

PS: Om Agnes av någon anledning tittar in här vill jag säga detta till henne: Du svarar ju inte i din telefon människa! Sluta dissa och ring mig för sjuttsingen! Nu!


And a Happy new Year!


Gott nytt år allesammans! Wow... 2010. Stort.

Nyår har spenderats hemma hos sötnosen Nelly, tillsammans med hennes familjs kompisar. Man kan väl säga att jag Vi såg två fimler, åt massa god mat och gick ut med en av familjernas galna hund. Så jävla rolig filur, och grymt stark. 
     Helt plötsligt fick den jäveln för sig att börja springa med mig hållande i kopplet. Jag, som hade superhala klackar, kalla strumpbyxor och kort kjol, vinglade/springande/krypande/gildande kom jag efter. Och ja. Jag ramlade ett antal gånger. Hunden var snabb. Skitsnabb.
     Men kvällens asgarv var i alla fall när Nelly snubblade efter hunden och tappade skon. Hunden tvärvänder, springer efter och nappar åt sig skon. Sen, när jag skulle ta tillbaka skon började hunder attackera mig! Den var skitglad, jag var skiträdd. Så där stod Nelly och försökte hålla sin barfotade fot ovanför snön (hon lyckades inte) och jag sprang runt, dubbelvikt av skratt, och försökte rädda skon från den galna figuren. Haha, hunden var nästan lika lång som mig när den ställde sig på bakbenen och bet och höll på i mina armar. Kul.

Nu ska jag gå och lägga mig.

Från mig alla, till er alla, ett RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!

PS. Nyårslöften... Juste. Gash. Man borde ha ett va? Äh.

 

RSS 2.0