I'll make them happy

Jag är bara så bra. Nu vet jag vad jag ska köpa till nästan alla. Pjhuu! (Försöker illutrera att jag lättat andas ut)... Såklart.

På torsdag ska jag åka in och inhandla alltsammans och då kommer jag mycket, mycket fattigare. Det är inte kul. Hittar en massa saker som kostar runt trettio kronor och tänker att gud vad billigt jag handlar i år! Sen lägger man dessa trettio kronor på hög och vips blir man ruinerad! Men sådan är julen!

Nu måste jag bara göra en önskelista, vilket jag alltid tycker är svårt. Om någon har förslag på vad man ska önska sig, kommentera gärna!



Bluffmakeri

Hoppsan... Första advent. Åh.

Det käns som att det var förra veckan 8:an drog igång och betygen stressade upp mitt överpresterande sinne. Och nu står jag här med julpynt upp till halsen och orkar bara inte med jul just nu.
Nu tänker ni säkert att julen är ju så mysig, hur kan hon säga så? Läs den här väl genomtänkta listan, och ni kommer defenetivt ändra uppfattning!

1) Jag hatar att det är så kallt. Nu är det inte ens fint längre, bara kallt och blött. Fy fasen.

2) Jag stressar ihjäl mig på julklappsköp. Dyrt, svårt att hitta och vuxna som säger att de önskar sig strumpor. Dumma filurer de där.

3) Önskelista är svårt att skriva. Har tänk på vad jag ska önska mig i jul sen i september, men nu är det helt tomt i huvudet.

4) Människor som säger att julen inte handlar om att få presenter, utan att ge bort gåvor och umgås med vänner och familj. Vad är det för dumt? Julen är såklart till för julklapparna. Det är jättemysigt med släkt och vänner, men det enda jag kopplar med första advent och "Snart är det jul hörrni!" är "F*n, jag har ingen aning om vad jag ska köpa till folk. Inte pengar heller för den delen." Och julafton är ju bara en enda lång väntan på att få öppna paketen. Det här vill jag säga till dem som påstår något annat: Sluta prata strunt, ingen tror er!

Som jag kanske har klargjort är jag inte heltänd på idén med jul just nu. Kan den inte vänta en vecka eller två? Snälla please??



Boooobbyy!

Ahahaahaha!

Mammas Pojkar. Så himla underbart. Särskillt Bobby och hans mamma:

"Men Booobby? Du ska göra din maama glad, men du inte bry dig?"
"Men mamma! Det är mitt val!"
"Men Booobby? Hon är inte vår typ!"
"Men mamma, säg inte vår typ! Det är din typ, jag har min typ, inte din typ, det finns ingen vår typ."
"Men Boobby! Du inte bry dig om din egen mamma?"
"Mamma! Du kan inte bestämma, jag gör som jag vill!"
"Men Booobby! Du göra ditt val, men du gör mig leesseen!"
"Sluta mamma!"
"Men Booobby! Du ska inte ha din slips så! Du måste knyta fiint!"
"Sluta mamma! Jag kan klä mig själv, jag gör som jag vill!"

HAHA! Bobby beter sig som att han är sex år i trotsåldern. Och mamman är så underbart jobbig! Skitkul att kolla på, 100 % underhållning.
Jag älskar verkligen sånna här program. Andra avenyn har fått en hård konkurent. Jag och min lilla mamma sitter ocj fnissar till Mammas pojkar, särskillt alla kontrollberoende mammar. Stackars killar, de kan ju verkligen inte ha ett liv!

 

 





I'll never let you down



Okej. Här med är jag förälskad. I Jacob Black. Och Edward Cullen. Och till och med Mike Newton. Tjaa, vi kan väl bara säga att jag har fått ett återfall. Men mest på Jacob. Han är så snygg!
Men ni ska inte behöva höra mig oja mig över honom, det är ointressant. New Moon var i alla fall över alla förväntingar, och rikigt bra! Jag både grät och skrattade, vilket jag verkligen inte gjorde i Twilight. Jag är mycket nöjd med resultatet, efter som att New Moon-boken är så himla bra skulle det vara synd om filmen inte lyckades.

Det uppkommer många diskutioner om vem man ska heja på. Edward eller Jacob? Edward är den vackre och romantiska, Jake är den rolige och glada. Själv tillhör jag nog team Switzerland. (Bella säger någon gång i tredje boken att hon inte kommer välja mellan Jacob eller Edward, hon står neutralt i fiendeskapen mellan dem, precis som Schweiz i andra världskriget, så det har blivit något av ett tredje alternativ. Ja. Det är töntigt att vara så besatt.)

Nu är så otroligt trött, så nu säger jag nog godnatt!

"Sov nu min Bella. Dröm vackra drömmar. Du är den enda som någonsin rört vid mitt hjärta och det kommer alltid tillhöra dig. Sov min enda kärlek." - Edward Cullen, Eclipse.

Varför har jag ingen vampyr som säger så till mig när jag ska sova? ;)





Femstjärnig resturang i Paris? Nedå, bättre upp!



Ojojoj, här var det tomt i bloggen! Har haft en sån mysig helg, så himla kul att träffa kompisar efter en hel vecka med prao. Borde vara förbjudet att träffas så sällan!
Inatt har jag sovit hos Liisa med Amanda, och Agens och Bea var också med en del av kvällen. Summering av kvällen:

1: Jag vete fan varför, men såklaart spelar vi Wii så att jag har träningsverk lagom till cirkusen idag, i precis de musklerna jag behöver använda. Men kul var det, och Steve blev nedboxad många, många gånger!

2: Vi fyra kom vi på att vi nog borde äta lunch, så jaa, varför inte göra en egengjord tomatsås? Jag menar, varför följa recept när man redan har tomatkrossen och parmesanosten? Det blev en massa: Ska man inte ha sånt häär i? Neje! Men det hääär blir säkert jättebra! Och till allas stora förvåning blev den god! Tro mig, det chockar mig mer än någon annan. Detta hade vi i vår tomatsås:

Tomatpué
Krossade tomater
Timjan
Rosmarie
Oregano
Salt
Peppar
Citron
Balsamvinäger
Olivolja
Vatten
Parmesanost

Jaa, ungefär det skulle jag tro!

3: Sen fick vi för oss att, juste, vi har ju inte införskaffat någon godis, så jaa, varför inte baka kladdkaka? Och vadå, vad spelar det för roll om vi inte har ett recept, det gick ju så bra med såsen! Men... Ungefär när vi började koka mjölet blev vi lite tveksamma. Resultatet: Urs...

4: Kladdkakan blev skitäcklig, så jaaa!, vi bakar chokladbollar istället! Vilken bra idé! Så japp, det gjorde vi och de blev inte såå pjåkiga! Riktigt goda om man jämför med kakan...

5: Myyyyys och blablabla.

6: Tjaa, vid halv två sådär kom vi på att vi inte ätit middag och magarna började kurra, så då var det bara att masa sig upp och koka snabbmakaroner för fulla bullar! Förvånansvärt gott, för en hungrig mage!

Jaaa, ungefär så kan det se ut när vi får för oss att sova över! Och gud vad jag är glad att jag har er! <3

Nu ska jag i alla fall snart iväg till cirkusen och sen ska jag och tjejerna äntligen se på Neew Moon! Den verkar ungefär tusen gånger bättre än Twilight, jag har riktigt goda förhoppningar för den här filmen!

Jag återkommer sen när jag är hemma från filmen!



 


Sweet home Alabama



Hej, och ledsen för sämst uppdatering i helgen. Igår kväll var jag hemma hos Bea med Amanda och Hugo, Felix och Nelly anslöt lite senare. Myspys! Jag och Amanda sov över hos Bea, så just nu sitter vi och spelar Guitar Hero för fullt, och vi är rätt dåliga ;)
Ska hem till Liisa snart, var en hel vecka sen jag träffade den sötisen. Så får det inte fortsätta!
Gud vad jag längtar tills imorgon, då blir det New Moon med gullisarna! Så kul! :D

Uppdaterar mer sen! :)


Eeuuuw



Verkligen, vissa saker äcklar mig så mycket. Jag vet att det inte är min ensak, och jag inte bryr mig ett dugg egentligen, men herreguuuud vad pinsamt! Jag förstår inte hur de tänker. Jag har bara lite att säga:

Urs. Fy. Blä. Snusk. Äckligt!

Ja. Dåså....

Drar bort till Agnes ett litet tag, ska smaka hennes cupcakes som hon har bakat! Myyys!




Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya



Andra Avenyn.
Vilket härligt program! Matn kan bara luta sig tillbaka och njuta av en timmes dåligt drama.

Karaktärerna är:

Greger, smygbögen. Han är gift med Sigrid, som stannar kvar hos honom trots att han är bög, men dejtar nu Per för tillfället. Per äger företaget Björnsängar, där hans dotter Lotta jobbar. Lotta är skild från Roland, som tidigare hade en affär med Sigrid. Lotta tvättade svarta pengar som hon fraktade olagligt från Schweiz till Björnpengars undsättnig och lurade in dem i företaget genom en välgörenhetsorginisation. Lotta är förlovad med prästen Dennis, men de har taigt en "paus" över jul. Dennis har en dotter, Liv, som är kompis med Kim, som är bi. Kims pappa, Tony som satt inne för inte så länge sedan, är tillsammans med Kitty, som letar efter sin dotter som togs ifrån henne när hon var 16 och drogmissbrukare. Till undsättning kommer hennes gamla fosterförälder, Rasmus. Rasmus är psykolog och är gift med Ulla, som numera är nykter alkoholist. Rasmus har en affär med Katarina, Lottas syster. Rasmus och Ulla är fosterföräldrar till Roxanna, en jädrans otrevlig tjej som har en ettårig dotter, Silvia, tillsammans med Hamza, en hårt troende muslim.

Det där var bara en bråkdel av vad man kan säga om programmet och dess karaktärer. Helt underbart att kolla på, så fort de har idétorka är någon otrogen eller går och blir bög. Skitkul.

Visas 21.00 på tisdagar för de som är intresserade. ;)




Benke och jag

Jag har bloggtorka, så jag slänger in lite bilder från när jag och min mamma var på Korsika!



Jag ser dum ut i en Byggare Bob-hjälm, ska precis upp och klättra i bergen



Den gråa randen där nere är vägen, och de små prickarna är bildar. Kanske inte ser så ut, men det var jääkligt högt!


Jag tar mig över ett krön, som sagt, jäkligt högt.

Tar mig över en ravin på en smal lina. Scaaary!


Ner tog man sig genom att åka linbanor härs och tvärs nerför bergen. Det var skitkul, kändes som att man flög, och man satt bara fast i sin sele. Det är jag som flyger där för fullt ;)


Helt stört klart vatten! Simmade runt bland hundratals fiskar mitt i stimmen och de var inte alls rädda. Hade en liten fisk som följde efter mig, såfort jag vände mig om var den där och glodde IQ-befriat.


Här låg vi och solade varje dag!


Och här er en grymt snygg bild på mig, min kompis Fisken  och fiskmåsen Benke. Fråga inte vad han gör där för det vet jag inte själv.


Robert Pattinson är såå 2008!

Tänkte bara passa på att slänga in en bild på killarna i de tre olika filmerna vi såg igår. De är jäkligt snygga!






Gulli-Gullan koo-koo som en gök


Imorgon var det dags för prao då! Två hela veckor borta från skolan och jag kan verkligen inte klaga! Tråkigt däremot att man inte kommer kunna träffa kompisar lika mycket i veckorna eftersom att man slutar olika tider. Jag tror att jag jobbar 10-17 eller någon sånt, är väldigt avundsjuk på er som slutar runt 14-15.
     Jag ska praoa med Bea i en tjusig klädaffär vid Mariatroget, precis vid en jättemysig sushiresturang som jag misstänker kommer besökas lite för ofta. Lunchdejter är välkomna om någon jobbar i näreheten, vi kommer förmodligen bli sällskapssjuka!

Idag har jag och Amanda övat trampetsrörelser tills händerna sprack. Det är så himla roligt, men tyvärr väldigt läskigt. En sak som vi övade på är till exempel när jag ska ligga på endast Liisa och Amandas fötter och... em, jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer än att ligga där. Men coolt blir nog numret och det ska bli kul att se resultatet.
     Nu måste jag städa upp lite här hemma om jag ska hinna se på film med lite kompisar för att samla ihop sig lite inför prao.

Ha en trevlig kväll!



Bea is in tha house!

Just nu sitter Bea och sjunger Gulli-Gullan för fult, mycket mysigt! ;)

Vi har laddat upp med tre filmer och två Marabouchoklad och snart anländer Agnes för att se på film med oss. Mys, mys. By the way Orlando Bloom och Chris Pine (spelar prins i En prinsessas dagbok 2) är grymt snygga! Man kan nog se ett tema av våra filmer, en med Orlando Bloom, en med Chris Pine och en med Brad Pitt. Hehe, vi tittar inte bara på filmerna för att killarna är snygga! Fast det är en vägande faktor såklart. Nu missar jag en massa minuter med Orlando Bloom, så jag säger godnatt och ha en trevlig lördagskväll!


We were warned

Så 2012 igår. Den var rätt så bra, väldigt mycket action som killarna uppskattade. Rätt så rolig ibland, men också väldigt sorlig. Rättså verklighetstrogen, man blir ju orolig att alla ska hända i verkligenheten! Mark som rasar igen, saker som exploderar och flygplan som flyger runt bland fallande skyskrapor, och lyckas precis slinka emellan omöjligt trånga ställen strots att han som flyger inte är pilot. Men bra var den, grät gjorde jag också, männskiligehten gick ju under, omöjligt att inte gråta då.



 

Rekomendation: Se den!

"They just like you because they think you are the chosen one!" "But I am the chosen one? ...Auch! ... Okey, just kidding..."

Nu sitter jag och myser framför Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den är faktiskt rätt rolig den här gången, helt klart den bästa av filmerna. Ser filmen på en superbra sida, ch131, där man kan se filmer som inte kommit ut än helt gratis, legalt med skulle jag tro. Filmerna är dock på engelska och inte bästa kvaliten, men det går bra ändå. :)

Jag tänkte bara medela att jag går runt med mitella just nu, för att jag har så ont i min arm. Och nej, det är inte överdrivet. Jag bara hatar att ha ont och det gör ont att röra på armen. Jag ska inte komma och tro att jag är speciell eftersom att jag sett ungefär 10 "aaaj, min arm!" på facebook bara på några timmar, men ont gör det.

Svininfluensan i ett nötskal.

I used to rule the world

Mycket händelserik dag idag. Har tagit vaccinet mot svininfluensan, och fy satan vad ont det gjorde! Jag spände mig jättemycket, och bara satt där medan den läskiga tanten sprutade in gift i min arm, mycket smärtsamt.

En sak som jag oroar mig för. Någon som har sett I am legend? Det är en framtidsfilm då någon kommer på ett fantastiskt botemedel mot cancer, men det visar sig att vaccinet utvecklades till en sjukdom som gjorde människorna till en slags våldsamma och galna zombies. Smittan spred sig och blablabla och till slut är det bara Will Smith kvar på hela jorden, och han kämpar för att hitta ett botemedel. Filmen går ut på att han går runt och visar sina sexiga magmuskler hela tiden, sen träffar han helt plötsligt en frisk tjej! De blir kära och lyckas komma på ett botemededel som de ska rädda hela världens befolkning med, och sen hittar de en hel hop med människor som överleft smittan. Hallelujah!

Det går helt sjuka spekulationer om svininfluensanvaccinet. Det var någon som hade en teroi om att det är konstigt att unga ska smittas lättare än gamla, eftersom att unga ska ha bättre imunförsvar och sånt, och att det skulle vara en lögn. De menade att "världens regering" (finns ingen sådan) vill få kontroll över hela jordens befolkning genom att "vaccinera" alla unga människor. Istället för vaccinering mot influensan finns det ett litet chip i sprutan, som sprutas in i allas kroppar, och nu, VÄRDSHERRAVÄLDE!
Den teorin är enligt mig lite långsökt, men spekulera kan man ju alltid.

I alla fall.

Jag hoppas verlkigen att jag inte får kraftiga biverkningar av vaccinet, eftersom jag redan har köpt biljetter till 2012 som jag ska gå på imorgon med kompisar. Ska bli skitkul!  




Analys av utvecklingssamtal

Nu är min blogg väldigt konstig, den är helknäpp när jag skriver inlägg, därför är jag jättesur... Jag har i alla fall haft utvecklingssamtal ikväll och kom just hem. Det är nog det värsta som finns, även om det gick rätt bra. Men om man tänker efter, man blandar ihop två världar som inte ska vara ihopblandade, föräldrar blandade med skolan är bara konstigt. Och sen att tre personer sitter och pratar om en själv i en halvtimme i sträck, stirrar och ler och berömmer och säger att man är sååå duktig och man har ingen stans att ta vägen. Men det gick bra och jag är nöjd och så, men urs vad obehagligt det är. Nu ska jag försöka rädda vad det nu är som är fel, så om någon som känner sig datakunnig råkar vilja hjälpa mig är jag en jungfru i otrolig nöd.

Svante is the shit

Nu sitter jag på en SO-lektion och skriver om "Slaget vid Little Bighorn" med Svante och Kristin. Svante tycker att jag är olaglig just nu, så jag får återkomma senare!

Ooja, jag kan vara djup!

Älvans vårnatt:

Medan månen ser på
Uppe bland stjärnorna små
Dansar älvan runt på sin nystrukna älv
Som är vacker som älvan själv
Hon svänger sin kjol, den vajar så lätt
Hon får allt att se ut så vackert, på nått sätt
Hon är vacker, det finns ingen i hennes slag
Hon är vacker som en solskensdag
Allt det här får du se
Om du orkar följa med
För det är bara på självaste natten
Som älvan dansar på sitt vatten
Så stig upp någon gång
Och hör hennes sång

Dikt som jag skrev för några år sen! :P


Edward Cullen is back in town

Nu har jag varit och hämtat biljetter till New Moon på söndag den 22. Vi tänkte gå på premiären, men var för sega för att hinna boka... :P Nu är det bara att hoppas att de släpper in oss trots 15-årsgränsen, men det gick ju bra i sjuan, så varför inte nu? Kanske för att tjejen i disken på den biografen inte brydde sig ett skit om ifall vi var 8 eller 17 år, bara hon fick sälja sina biljetter. Men ska i alla fall bli skitkul att se den, trots att jag egentiligen inte gillade Twilight särskillt mycket... Men ändå, killarna är snygga! ;)



Tävling hos Foki

Är med i en tävling hos Foki om saker från mihi.se. Jag tävlar om två skitsnygga nitarmband. Har en liten crush på nitar just nu, så skulle bli jätteglad om jag van!

Nu ska jag sova, godnatt! :)

Skynda, skynda

Nu drar jag iväg till cirkusen, sen bär det iväg hemmåt igen mad armarna utrsträckta mot matteboken! Ska bli härligt!

Leaves are falling through my window


Jag vet att många säger att hösten är hemsk. Och visst skulle jag dö för en dag med värmande solsken, men ändå gillar jag faktiskt hösten. Att få mysa i varma stickade tröjor, stora halsdukar och frisk luft.

Nu får ingen missförstå att jag säger att jag gillar kylan. Nej, nej.

Men jag gillar att allt är så vackert. Alla färger som är överallt. Skogarna ser ut som ett lapptäcke. Det gillar jag. Och när man går till bussen på morgonen, när man stirrar stint framför sig och förbannar backen man måste bestiga. Och så kommer en vindpust och blåser upp löven framför en i rödorangea spiraler. Då blir man lite gladare. När löven blåser i vågor runt ens fötter, det gillar jag också. Att titta ut genom fönstret och se vågorna slå ihop med varandra, men själv sitter man inlindad i en filt i ett varmt hus.

Nu behöver jag bara köpa en mössa, så är hösten fulländad. ;)



Algebra in my heart

Gaaah....

Vi har matteprov på måndag, på allt som har med matte och göra. Helt hemskt, jag pluggar och pluggar, men det är så elakt att ha prov på något man hade innan sommarlovet, för det är väl klart att man har glömt bort det! Det är väl det sommarlov är till för?

Jag menar, vem sitter och repeterar algebra under stekheta sommmardagar, inför ett eventuelt prov som vi ska ha ett halvår senare. Ledsen alla mattens bästa vänner, men inte jag.

Jag vet inte hur många gånger jag har slängt matteboken i väggen... (Jo, det vet jag, jag räknade. Fem.)

Om det är någon som har lust att störa mig så att jag slipper det här, så är det väldigt välkommet.

Jag kan också flyga






Jag kommer tillbaka när solen visar sig igen. Då får ni väcka mig.


Tankar - Made by Alice


Om någon skulle fråga mig vilken tv-serie jag skulle välja att leva i skulle jag inte tveka.

Hannah Montana

Där är alla alltid glada, och det regnar aldrig. Alla har hela tiden helt fantastiskt hår, obegränsat med kläder och perfekta naglar. Och alla blir alltid vänner när de blivit osams och hela publiken säger: Naaaaw. Eller Hahahaha. Eller Ooooh.
Tänk om man skulle ha en sån publik som reagerade med naaaw, hahaha och ooooh hela tiden. Tänk vilken dramatisk effekt det skulle ha.

Jag: *ägande replik till jobbig människa*
Publiken: Ooooh

Jag: *säger ett skitdåligt skämt*
Publiken: Hahahaha

Jag: *blir sams efter ett obefinligt bråk*
Publiken: Naaaaw


Tänk er. Dramatiskt. Spännande. Och någon som tycker att man är rolig.

Skulle verkligen vara något.


 

Lyssnar ingen på mig?

Detta är ju oartigt.
Oacceptabelt.
ouppfostrat.
Och allt annat som börjar på O.

Eh. Ja.

Trots att jag haft, och håll i hatten nu, hela ÅTTA besökare idag har bara en (Oo, Kristin, jag skänker dig härmed en stjärna i himmlen) gett lite av det medlidande jag bad om.

En

Av åtta stycken. Ni sju som är kvar fullständigt skiter i hur jag mår, eller hur? Eller hur?

Detta är lite av vad jag kallar mindrevärdeskomplex.  Och det brukar inte inträffa. Dagens damp beror på en NO-rapport som jag tvingas knåpa ihop på en dag. Nu ska jag ringa och plåga Liisa med "det är synd om dig och mig som måste ha NO snack"

Och det är inte fjärde gången vi pratar om det idag. Det där hittade ni bara på.

Ett litet P.S.

Om ni undrar över inlägget nedan så var dem meningen att ni skulle ge mig sympati och medlidande, så det är bara att ösa på.

Trötthet, sjukhet och kyla

Vad jag är arg just nu. Så less på allting. Trött på att vara trött, trött på att vara i ständigt mörker, trött på att vara sjuk. Juste. Sjuk igen. Ont, ont ont i halsen. Febern gör mig snurrig. Kylan gör mig kall, och varm.
Kan jag inte bara få bli frisk igen?

Är det för mycket begärt??

Neutralisering

Nu sitter jag på en härlig blandnig av matte och NO-lektion. Vi har neutraliserat basiska och sura vätskor...  Kul kul!

Åtta månader bort

Fy fasen vad jag saknar sommar!


RSS 2.0