Stressad


Jag var hos SYO:n idag.

Fyyyy fan.

Hon är döläskig. Babblade på om massa gymnasium hit och dit. I och för sig var det därför jag kom dit. För att prata om gymnasium. Men det var läskigt ändå.

Hon bara snackade och snackade. Och jag fattade ingenting av hennes jävla tabeller och diagram. "Jaa, här ser du att går du Natur natur måste du läsa Matematik 1, 2 och 3. Dessutom om du tittar här måste du även läsa Kemi, fysik och biologi... Blablablaaa"

Natur verkar förjävligt. Bara massa matte och NO... Och ändå funderar jag på att gå det. Det är brett och bra. Man kan komma in precis vart man vill då, om man har tillräckligt bra betyg. Låter ju bra, tycker jag. Men jag kommer fan inte palla. Plugg, plugg, plugg.

Istället funderar jag på Sam Journalistik på Östra Real. Den linjen verkar rolig! Man får typ öva skrivande, retorik, få en del publicireat och så. Och jag gillar att skriva, så why not? Men vad tycker ni? Någon som har en rolig linje att tipsa om? Behöver hjälp!

Får fan ångest över all den här gymnasiestressen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ekonomi - Ekonomi/Ekonomi - Juridik, eller varför inte Sam Utland på Nacka? Du bor i England i ett halvår.

2010-11-25 @ 20:55:01
Postat av: Anonym

Det gör det samma vad du tar bara du gillar det och är intresserad. jag tar natur natur på södra latin eller teknik speldesigner på klara för att det är något jag tycker om. Gör som jag sa att du skulle göra på mässan imorn.

2010-11-25 @ 21:03:45
Postat av: Alice

Jaa, det är ett bra tips! Tack kompiiis!

2010-11-25 @ 21:05:30
URL: http://heyhappiness.blogg.se/
Postat av: Ella:)

Inte ett inlägg på hela idag D:

Jag börjar bli orolig!:O :(

Hoppas att det kommer nått snart iallfall:DKram:)

2010-11-26 @ 21:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0